Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΠΡΙΒΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ "ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑ"


Τις τελευταίες μέρες περνώντας από το Σύνταγμα έβλεπα ολοένα και περισσότερα κιγκλιδώματα να συσσωρεύονται στα πεζοδρόμια. Από την Πέμπτη άρχισαν να τα "μοντάρουν" και το λαμπρό αποτέλεσμα φάνηκε χθες 24 του μήνα όπου και έλαβε χώρα η μαθητική παρέλαση. Η Βουλή πλέον καθώς και ολόκληρη η πλατεία του Συντάγματος και τα πέριξ αυτής έχουν υποστεί μια πολύ σικάτη εικαστική παρέμβαση από καλαίσθητα κάγκελα.
Αποφασίστηκε λοιπόν η όλη περιοχή να ονομάζεται πλέον "ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑ" ! Έτσι για να είναι και πιό εύκολο για τον πρωθυπουργό μας τον κύριο Ράϊχενμπαχ! Ωχ, παρντόν... τον Γερμανό διοικητή της Γκεστάπο ήθελα να... όχι, όχι άλλο ήθελα να πω... τον Γερμανό ξερόλα... όχι πάλι μαλακία... τον Γερμανό Κύριο Επίτροπο που θα μας βάλει σε τάξη... το 'σωσα ή να ετοιμάσω δυο αλλαξιές και καμιά κουβέρτα για τη Μακρόνησο...;



Εκεί λοιπόν στην Καγκελαρία θα λάβει χώρα σε λίγες ώρες η στρατιωτική παρέλαση, για να τιμηθεί η 25η Μαρτίου, η Ελληνική Επανάσταση, η Εθνική Παλιγγενεσία, η Ανεξαρτησία, η Εθνική Υπερηφάνεια, τα περήφανα νιάτα, τα τιμημένα γηρατειά, η Φουστανέλα - τσαρούχι - φούντα - φέσ', η Λεβεντιά, η Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, ο Ο.Α.Ε.Δ. , η Δ.Ε.Η., τα Λαυρεωτικά, ο Παπαφλέσσας της Φίνος Φίλμς, και οι Σουλιώτισσες του Τζέιμς Πάρις, τα γενόσημα φάρμακα, η απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων, η ΔΩΡΕΑΝ Παιδεία, η ΔΩΡΕΑΝ Υγεία, το "aphrodisiac" της Γιουροβίζιον και οι ματαιωθείσες συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα.

Μπροστά στο Πρώην Ελληνικό Κοινοβούλιο - νυν Καγκελαρία, είναι στημένη η εξέδρα του "Ελλάδα έχεις τα χάλια σου"... εεεμμμ των Επισήμων ήθελα να πω... Είναι γεμάτη με δεκάδες καρέκλες όπου θα κωλοκάτσουν σύσσωμο το συμβούλιο της Ιεράς Εξέτασης... άντε πάλι λάθος... το Υπουργικό Συμβούλιο εννοώ, η Αξιωματική Αντιπολίτευση καθώς και η Ανάξια. Αν ξυπνήσει θα παραβρεθεί και ο Πρόεδρος Κάρολος. Απέναντί τους για πρώτη φορά μετά από χρόνια, προς τη μεριά της πλατείας δεν θα βρίσκεται ο Ελληνικός Λαός ο οποίος ομολογουμένως θέλει διακαώς να πλησιάσει την πολιτική ηγεσία και τους λαοπρόβλητους λειτουργούς της, να την πιάσει στα χέρια του και να την... αγκαλιάσει με ευγνωμοσύνη! Εκεί λοιπόν απέναντι θα βρίσκονται προσκεκλημένοι του ΓΕΕΘΑ, και άλλοι διαπιστευμένοι λαμπροί Έλληνες και ξένοι πολίτες, επιχειρηματίες, καναλάρχες, εκδότες, εργολάβοι οικοδομών και κηδειών, ενεχυροδανειστές, όλο το MEGA CHANNEL και το ΣΚΑΪ και εκτός απροόπτου τα φαντάσματα του Γκέμπελς, του Μακάρθυ, του Τσολάκογλου, του Εφιάλτη (ναι, του αρχαίου!), του Αρτέμη Μάτσα και του Δήμου Σταρένιου (οι δύο τελευταίοι τιμητικά για τον ζήλο με τον οποίο ενσάρκωσαν κινηματογραφικούς προδότες, τοκογλύφους και δωσίλογους).

Το Τιμώμενο πρόσωπο, δηλαδή ο Έλληνας Επαναστάτης θα μπορέσει να παρακολουθήσει την παρέλαση από την τηλεόραση τρώγοντας μπακαλιάρο των 17 ευρώ το κιλό.
Ακόμη την παρέλαση για την Ελληνική Επανάσταση θα τιμήσουν με την παρουσία τους 10000 άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, των Σωμάτων Ασφαλείας, της ΕΥΠ, της CIA, των ΟΥΚ, τα Τρολ από τον "Άρχοντα των δαχτυλιδιών", καθώς και ευπρεπώς ενδεδυμένοι Ελεύθεροι Σκοπευταί ακροβολισμένοι, σε ταράτσες, πλυσταριά, κεραμίδια, κολώνες της ΔΕΗ και σε φρεάτια της ΕΥΔΑΠ, για τυχών δράση της Διεθνούς τρομοκρατίας, για το φόβο των Ιουδαίων και για ενδεχόμενη ανασύνταξη των φουσάτων του Μπραϊμη.
Για την διευκόλυνση του επιβατικού κοινού θα είναι κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό στον Ευαγγελισμό (ένεκα η μέρα εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου), στο Σύνταγμα, στην Ομόνοια, στο Μοναστηράκι, καθώς και το Πορθμείο του Ρίου - Αντιρίου, ο οδοντωτός των Καλαβρύτων, τα στενά των Δερβενακίων, και τα διόδια Κορίνθου - Πατρών!

Άντε να τους χαιρόμαστε και του Χρόνου με Υγεία Πατριώτες!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821
ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Υ.Γ. Προ ολίγου άκουσα στο πρωινό του ΠΑΣΟΚ... όχι μωρέ, του MEGA ήθελα να πω, ότι με απόφαση του Δήμαρχου Καμίνη, δεν θα παιανίσει η μπάντα του Δήμου Αθηναίων. Έτσι και να μη μας νοιάζει κι όλας αντε πια μέσα σ' όλα θέλουμε να είμαστε κι εμείς. Να κάτσουνε να ξεκουραστούνε λίγο οι οργανοπαίχτες. Προφανώς του σφυρίξανε από γνωστό κατάστημα νεωτερισμών στην Ερμού ότι οι μουσικοί είχανε παραγγείλει καινούρια μαύρα κρέπια γιατί τα άλλα του Οκτώβρη ξεθωριάσανε!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι έλεγα βρε γαμώτο γιατί δεν λειτουργεί ο οδοντωτός των Καλαβρύτων σήμερα... Λές να φοβήθηκαν ξεκίνημα νέας επανάστασης απο την Αγία Λαύρα...? Άνθρωπε, έχω την αίσθηση ότι σήμερα το καθεστώς έκανε μια επίδειξη δύναμης. Κρίμα που ο λαός δεν το εξέλαβε έτσι και απορροφήθηκε στο ξαρμύρισμα του μπακαλιάρου! Την καλημέρα μου!

'Ανθρωπος στον Πλανήτη είπε...

Κωσταντή, φίλε, κι εγώ το σκέφτομαι ακόμη και το παιδεύω με το λιγοστό που διαθέτω αλλα δεν είμαι σίγουρος ακόμα...
Κάτι μέσα μου λέει ότι ίσως σοφά δεν έγιναν έντονες διαμαρτυρίες κι επεισόδια. Ο Λαός δεν επιβεβαίωσε "τους φόβους" της Κυβέρνησης. Δεν μάσησε την προπαγάνδα που εδώ και δέκα μέρες του πουλάνε. Δεν έπαιξε το παιχνίδι τους. Δεν τους έκανε τη χάρη να κάνουν πάλι λόγο για "κουκουλοφόρους, κατευθυνόμενους, μπαχαλάκιδες, καταστροφές του ιστορικού κέντρου, αμαύρωση της Εθνικής επετείου" κι άλλες τέτοιες παπαριές που σαν τρελοί θα ήθελαν να λένε για κάνα δεκαπενθήμερο. Μ' άλλα λόγια δεν τους έδωσε το πολίτιμο επιχείρημα που προσδοκούσαν για την προεκλογική τους μπουρδολογία και τον αποπροσανατολισμό του μέσου Έλληνα - Πολίτη - Νοικοκυραίου - Τηλεθεατή που μασάει το χόρτο που των μπουκώνουνε οι τηλεοπτικοί δημοσιολόγοι. Δεν τους έδωσε την ευκαιρία να επιβάλουν τον στρατιωτικό νόμο όπως πολύ θα ήθελαν!
Είναι σαν ο Γολιάθ να αρματώνεται επί μέρες και να φωνάζει "Έλα ρε κοντοπύθαρε Δαυίδ να δεις πόσο δυνατός είμαι!" κι ο άλλος να παίρνει τη σφεντόνα του και να πηγαίνει για ψάρεμα.
Δεν είμαι σίγουρος ακόμα, φίλε... Μια σκέψη κάνω. Ίσως και να είναι καλύτερα έτσι. Ίσως τελικά η μάχη να δωθεί στις κάλπες (όταν τελικά στηθούν...).
Να 'σαι καλα.

Διαχειριστής είπε...

Χαχα!Καλό!

Πάντως βρε παιδιά, ο Παπαδόπουλος ήταν ερασιτέχνης χουντικός μπροστά σε αυτούς τους αχρείους.

Έχουμε μπλέξει!

Καλησπέρα και χρόνια μας πολλά και κυρίως, καλή μας λευτεριά!

Μαρία Νικολάου είπε...

Hangover από χθες έχεις και μπερδεύεσαι σήμερα;
...τα Τρολ από τον "Άρχοντα των δαχτυλιδιών", που πας και τα βρίσκεις;
Καληνύστα...εεεε καληνύχτα ήθελα να πω...

'Ανθρωπος στον Πλανήτη είπε...

@ κ.κ.
Καλή μου Κρινοκερασιά,
το ότι έχουμε μπλέξει είναι το μόνο σίγουρο... και ο Παπαδόπουλος ήταν απλά το παλιό "μοντέλο"! Εδώ σήμερα τώρα έχουμε την εξελιγμένη μορφή του πράγματος!
Καλή Λευτεριά έτσι κι αλλιώς διότι μας έχουνε γκαστρώσει!
Μάκια μπόλικα!

@ Μαρία Νι
Hangover σίγουρα, γιατί αν δεις τις ώρες που γράφω θα καταλάβεις ότι δουλεύω νύχτα (την οποία λατρεύω) και γυρνάω σπίτι τέτοιες ώρες. Τα Τρολ από τον "Άρχοντα" είναι ό,τι πιο κοντινό μπορώ να παραθέσω ως προς τα ΜΑΤ και τις άλλες Δυνάμεις καταστολής που μας "προστατεύουν" από εμάς τους ίδιους! Άσε που νομίζω ότι τα Τρολ είναι και κομματάκι πιο συμπαθητικά! Καληνύστα (σωστά το είπες) πάω να ξεραστώ... εεε, να ξεραθώ ήθελα να πω!
Μάκια κάργα!

Μαζεστίξ είπε...

Είδες που μέσα σε δυο χρόνια Μνημονίου γίναμε Γερμανία;
Η Αθήνα είναι πια μια ακόμη Καγκελαρία!

Κάποιοι (ΓΑΠ) τα έλεγαν και δεν τους πιστεύαμε εμείς οι αδαείς!

Την καλησπέρα μου άνθρωπε και λοιποί άνθρωποι!
Ή... "αθρώποι" που λεν κι οι γέροι!

'Ανθρωπος στον Πλανήτη είπε...

@ Μαζεστίξ

Το βλέπω, αδερφέ μου και θαυμάζω! Ναι, γίναμε Γερμανία!
Πολύ καλά το ξέρεις κι εσύ όμως ότι το επόμενο βήμα είναι να γίνουμε Κροατία κι ακολούθως Ινδία και Κίνα!

Ίσως γι αυτό έχουν ανοίξει τόσα "Κινέζικα" , για να αρχίσουμε να συνηθίζουμε πρώτα το φαγητό και εν συνεχεία και όλα τ' άλλα!